Om Bærum Energi

Dette er oss og det vi vil stå for.

Om oss | Bærum Energi

Bærum Energi | Vi holder det vi lover

Vår visjon er å være et nasjonalt selskap med et lokalt hjerte. Dette innebærer at vi skal støtte den lokale idretten og gi tilbake til lokalsamfunnet.

Bærum Energi er startet av mennesker med lang erfaring fra energi bransjen. Vi kan derfor tilby trygghet og samtidig være fleksible for å oppnå høyest mulig kundetilfredshet


Fornybar energi | Hos Bærum Energi jobber vi for å skape en renere verden. Som strømkunde hos oss er du allerede med på å gjore en forskjell. Vi sikrer at tilsvarende mengde strøm som du forbruker blir produsert fra vannkraft. Dette bidrar til økt produksjon av fornybar energi.

Ren elektrisitet med Bærum Energi | Bli kunde av Bærum Energi du også! Det er raskt og enkelt å bestille strøm hos oss, og vi sørger for å flytte strømavtalen fra din eksisterende leverandør.

Solkraft | Fornybar energi som har opprinnelse i solenergi er vannkraft, bioenergi, bølgekraft, geotermisk energi, tidevannsenergi og saltkraft. I tillegg utvinnes solenergien ved bruk av solcellepaneler eller varmekraftverk som baserer seg på solvarme.

Når solenergi omdannes til elektrisk energi, kalles det solkraft. Solstrålene kan utnyttes på nesten alle bebodde områder på jorda, og solkraft er derfor et svært godt miljøvalg.


Fornybare energikilder | Fornybare energikilder er mer bærekraftig enn ikke-fornybare kilder, fordi utnyttelsen av de fornybare kildene ikke kan tømmes. I tillegg er de jevnt distribuert geografisk og er derfor ikke avhengig av å fraktes over store distanser.

Bærum Energi ønsker å bidra til et bærekraftig klima og en renere planet.

 

Kontakt kundeservice

Bærum Energi

Besøksadresse: Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker

Postadresse: Postboks 258, 1326 Lysaker


Telefon: 674 83 490
Email: post@baerumenergi.no

Kundeservice åpningstider
(man-fre) 08:00 – 16:00

Image

Har du blitt kontaktet av oss?

Vi vil at ditt møte med de ansatte skal være en hyggelig opplevelse som føles ærlig og ekte. Blant våre verdier skal ærlighet, klarhet og pålitelighet skinne gjennom. Vi vil også at du skal føle det etter et møte med oss. Hvis du opplever det motsatte, kan du helt anonymt bruke Whistleblower-tjenesten vår nedenfor, slik at vi kan rette opp dette så snart som mulig.

Varsling som ansatt
Vi jobber aktivt for et sunt arbeidsmiljø. Hos oss betyr dette at arbeidsplassen vår må være fri for trakassering av alle slag, og at vi møter hverandre med respekt.

Som ansatt kan du bruke vår varslertjeneste nedenfor helt anonymt.

Vi streber etter å være en veldig god arbeidsgiver der våre ansatte føler at de har muligheten til å utvikle seg, påvirke og gjøre en forskjell.

Vil du sende oss en melding anonymt? Bruk skjemaet nedenfor.
Her kan du være helt anonym, det kreves ikke noe navn, e-postadresse eller telefonnummer.

Please fill the required field.

Bærum Energi

Vi er et energiselskap fra Bærum som alltid bryr seg om kundene våre og alltid prøver å tilby de mest attraktive løsningene for enkeltpersoner, selskaper, foreninger og organisasjoner.

Image

Ta kontakt med

Bærum Energi

Besøksadresse:
Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker

Postadresse:
Postboks 258, 1326 Lysaker


Telefon: 674 83 490
Email: post@baerumenergi.no

Kundeservice åpningstider
(man-fre) 08:00 – 16:00


Cookies | GDPR

sertifisert_system_trygg_stromhandel_2021_col.png