Få den beste strømavtalen for bedrifter.

Vi har strømeksperter som handler strøm i store volumer når prisene er på det laveste. Dette gir lav gjennomsnittpris og kutter pristopper.

Med strøm er det som alt annet, det er dyrt å handle i små porsjoner. Derfor har vi erstattet de variable strømprisene med et strømfond.

En praktisk løsning for deg som ønsker å unngå å tenke på svingningene i strømmarkedet og i stedet la eksperter gjøre jobben. Kraftfondet er langsiktig smart og trygt for din bedrift.

Kom i gang

Å signere en strømkontrakt skal være enkelt. Fyll ut informasjonen nedenfor, så tar vi oss av resten for deg. 69,- kr. pr. måned pr. måler. Forvaltningsavtale med påslag på 0,9 øre

Bli bedriftskunde nå

Hvem signerer?

Strømavtale

Bedriftsavtalen er for deg som ønsker den beste prisen på lang sikt – uten å anstrenge deg. Våre fondforvaltere kjøper inn strøm når prisen er på sitt beste og sørger for å opprettholde en så stabil pris som mulig.

Hva er en forvaltningsavtale?

Målet er at ditt firma skal redusere risikoen for uventet høye strømpriser. Med denne strømavtalen blir ditt strømforbruk håndtert i en felles portefølje sammen med andre kunder som har denne produktet. Dette betyr at vi kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbeholdt de største strømkundene.

Betaler dere for mye for strømmen deres?

Last opp strømregningen din og få et tilbud du ikke vil bli skuffet over.

Synes du at du betaler for mye for strømmen din? Vil du heller støtte det lokale? Ønsker du heller å bidra til lokale arbeidsplasser?

Nå har du sjansen til å kombinere alt dette ved å inngå vår lokale bedriftsavtale. En forvaltningsavtale som er skreddersydd for bedrifter som ønsker å oppnå den lavest mulige prisen.